Sunday, April 3, 2011

Ønsker du å jobbe med meg?

Har du krevende utfordringer, og jobber i et firma eller skal sette sammen et prosjekt, med behov for en engasjert, positiv og konkurranseinnstilt tech lead/utvikler/arkitekt? Som forventer og stiller krav, som kontinuerlig jobber mot forbedring, og som vil utvikle seg innen både teknologi og ledelse? Og som ikke minst alltid har et sterkt fokus på målet?


Kort oppsummert har jeg

  • Prosjekterfaring fra alle tekniske hovedområder av et IT-system. Dette er oppnådd gjennom alt fra korte utviklings- og rådgivningsoppdrag, til to og et halvt år på et større forsikringssystem.

  • Organisasjonserfaring gjennom halvannet år som fagsjef i Objectware/Itera Consulting med arbeidsoppgaver rundt fagledelse, fagplanlegging, arrangering av fagdager og -kvelder, intervjuer, tilbudsarbeid og kundemøter.

  • Ekstern erfaring som tidligere leder og nåværende styremedlem av NNUG Oslo, samt foredragsholder hos NNUG, ved XP- og Smidig-konferansene, og på årets kommende Norwegian Developer Conference (NDC).


Etter over fire meget lærerike år i Objectware/Itera Consulting har jeg nå tatt en beslutning om å bytte arbeidsgiver. Tiden i Itera er noe jeg ser svært positivt tilbake på. Jeg har fått jobbe med utrolig dyktige kolleger, fått rikelig med utfordringer internt og i prosjekter, og i det hele tatt lært veldig mye.


For meg er det svært viktig å fortsette utviklingen. Jeg tror det gjøres best gjennom krevende utfordringer, og har du det så håper jeg du tar kontakt. Ønsker du å se mer detaljer om mine prosjekterfaringer, så er det tilgjengelig i min CV (pdf). I tillegg forsøker følgende bloggpost å gi et innblikk i hva jeg mener er viktig i IT-prosjekter, vel og merke fra et høyt perspektiv: link.


Rent praktisk er jeg i oppsigelsestid frem til 31 mai. Jeg satser derfor på at noe av det første jeg gjør for ny arbeidsgiver blir å gå på scenen på NDC i starten av juni. Ønsker du å ta nærmere kontakt er jeg tilgjengelig på mail: rune...@gmail.com, telefon: se CV, LinkedIn og Twitter.

1 comment:

Thomas Ferris Nicolaisen said...

Lykke til, Rune! Og velkommen til OW-alumnien :)